Servicii

Home / Servicii

INSTALAȚIILE NOASTRE DE MULS

 

Toate instalațiile Safra sunt de ultimă generație și în reînnoire continuă, întotdeauna în pas cu ultimele tehnologii. Safra structura instalații adaptate pentru fiecare companie, plecând de la alegerea tâmplăriei și a grupurilor de muls cele mai adecvate tipului de animal și luând în considerare între mai multe opțiuni diferite.

Gama largă de instalații pleacă de la o linie de bază ieftină, simplă din punct de vedere structural dar întotdeauna foarte eficientă în partea principală; ajungând la instalații mai importante și automate dar întotdeauna foarte competitive din punct de vedere financiar. Instalațiile cele mai complexe sunt dotate cu întrerupătoare automate și recunoaștere animal și structurate pentru un sistem de gestiune computerizată a fermei. Toate tipurile de instalații de muls sunt instalate atât la staul cât și la cărucior mobil.

Instalațiile noastre cresc scorurile in PSR și sunt certificate pentru bunăstarea animalelor. Fiecare instalație Safra la staul este realizată la comandă. Gama vastă de sisteme secvențiale sau cu ridicare se adaptează exigențelor clientului.

Fiecare detaliu, de la tâmplărie la muls, este ales in baza animalului și a structurii care îl găzduiește. Instalațiile la cărucior mobil sunt gândite pentru cine nu deține o structură fixă, pentru cine se deplasează între mai multe structuri și pentru toți acei crescători care fac transhumanța.  Prin câteva mișcări cărucioarele Safra se transformă în adevărate staule de muls. Dotate cu aceleași caracteristici ale instalațiilor la staul, sunt dotate cu instalații certificate conform normelor in vigoare.

Mândria companiei Safra sunt instalațiile la cărucior mobil. Cărucioarele mobile omologate rutier, care pot fi trase de jeep și cu posibilitatea de a alege  versiunea mobilă, care se poate transforma in cărucior pentru transportul de marfă sau animale. Aceste instalații pot fi pe deplin independente, alimentate cu motor Diesel, fără a fi nevoie de o instalație electrică sau generatoare, sau sunt dotate cu panouri solare. In orice caz, se bucură de un consum foarte scăzut.

Toate instalațiile Safra pot fi predispuse pentru un sistem de gestiune computerizată a fermei. Toate întrerupătoarele automate, legate la o centrală de gestiune, obțin date trimițându-le calculatorului. Sistemul le elaborează furnizând un tablou  exact al turmei și al fiecărui animal in parte. Safra este din totdeauna in căutarea unor instrumente care să permită îmbunătățirea calității gestiunii fermei.

Noile instalații cu panouri solare exploatează energia reînnoibilă reducând in totalitate costurile de alimentare și protejând siguranța mediului.

 

INSTALAȚII DE MULS UZATE

Toate instalațiile uzate sunt revizuite și garantate. Grupurile de muls și conductele sunt înlocuite in totalitate. Pentru informații actualizate privind disponibilitatea produselor ne puteți contacta la telefon sau prin e-mail.
În continuare veți găsi anumite propuneri privind  instalațiile uzate disponibile:

ASISTENȚA

Safra rămâne la dispoziție cu un număr de telefon întotdeauna activ pentru a garanta intervenții imediate in caz de necesitate la numărul 328.8367798

Efectuăm asistență tehnică garantată asupra instalațiilor de muls și căzi frigorifice

ÎNCHIRIERE

Safra oferă posibilitatea de a închiria aparatul la cărucior pentru 12 luni înainte de a alege de a-l achiziționa sau restitui.

In acest timp clientul are posibilitatea de a încerca produsul și de a înțelege dacă este alegerea cea mai potrivită pentru exigențele sale.

Această oportunitate a fost gândită pentru a garanta clientului o evaluare personală înainte de cumpărare.

VERIFICĂRI LA FAȚA LOCULUI ȘI DEVIZE ESTIMATIVE

Tehnicienii Safra efectuează verificări la fața locului gratuite la societăți pentru a alege împreună cu clientul soluțiile personalizate cele mai adecvate.

În urma vizitei  sunt elaborate devize estimative gratuite și fără niciun angajament.

Se efectuează devize estimative și estimări gratuite și fără inspecție la fața locului.