Despre noi

Home / Despre noi

Safra se află pe piață din 1984.

Este compania italiană cea mai modernă din sectorul de ovine și caprine precum și singura care fabrică toate componentele pe care le utilizează.

Ia ființă ca și constructor de instalații de muls și până astăzi prelucrează aproximativ 30 de modele diferite.

De-a lungul timpului a introdus pe piață sisteme de muls tot mai inovatoare și de ultimă oră, brevetând mecanisme de o importanță deosebită.

După 30 de ani de activitate a devenit compania leader din sectorul său.

In anul 2014 a fost prima companie italiană de instalații vândute și tot din 2014 extinde cu rapiditate exportul in străinătate, atât a sistemelor de muls cât și a instalațiilor la cărucior mobil.

Fiind în reînnoire continuă, cu sisteme certificate pentru bunăstarea animalelor  și cu un impact minim asupra mediului, o face să devină una din puținele companii în creștere  exponențială.

La sediu se găsește un depozit deosebit de aprovizionat unde sunt disponibile toate piesele de schimb, atât marca proprie cât și mărcile cele mai bune, pentru cumpărare in loco sau pentru expedieri.

In afara instalațiilor de muls, Safra proiectează, construiește și vinde toate echipamentele zootecnice pentru amenajarea staulelor de oi și capre și se ocupă de vânzarea și repararea căzilor frigorifice.

La nivel național, Safra lucrează in jurul clientului, îl ajută să aleagă cele mai bune soluții realizând și proiecte adaptate; îl ajută in familiarizarea cu achizițiile sale, îi furnizează orice tip de produs potrivit exigențelor sale și rămâne la dispoziție cu un  număr de telefon întotdeauna activ pentru a garanta o intervenție imediată în caz de nevoie.

Safra fiind constructoare, asamblatoare și vânzătoarea propriilor produse și  acordând asistență de-a lungul timpului, acordă o garanție importantă clientului, care va avea un singur punct de referință pentru orice fel de informație sau problemă.

Suntem agricultori pentru inima ta

Cele mai bune produse pentru cei mai buni furnizori

Produse agricole ecologice

Produsele alimentare organice sunt produse prin practici agricole care utilizează numai substanțe naturale. Aceasta înseamnă evitarea tuturor produselor chimice artificiale sau a organismelor modificate genetic.

De ce să alegeți Agricultura

Termenul “organic” se referă la procesul de producere a anumitor produse alimentare. Produsele organice au fost cultivate fără utilizarea de substanțe chimice artificiale sau organisme modificate genetic.